Geachte klant,

Door de versoepeling van de Corona-maatregelen zijn we weer open!

Bel voor het maken van een afspraak 06-30333325 of maak een afspraak via onze website: www.wansabaithaisemassage.nl/reserveren

Team Wansabai

Dear customer,

Due to the easing of the COVID-19 (Coronavirus) restrictions we are open again!

Please make an appointment by calling 06-30333325 or via our website: www.wansabaithaisemassage.nl/reserveren

Team Wansabai

Thaise massage in onze salon in hartje Arnhem voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk en lichamelijk vlak geeft het een gevoel van harmonie aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert de energie.

Traditionele Thaise massage

Deze massagetechniek wordt al eeuwen lang gebruikt om vastzittende spieren los te maken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van drukpunten om de spieren nog meer te laten ontspannen.

Prijs: 30 min./60 min. € 28,- / € 45,-

Olie-ontspannings massage

De olie-ontspanningsmassage is een zachte massage waarbij warme olie wordt gebruikt, zodat het lichaam zich nog meer ontspant. Ideaal om na een drukke dag even lekker te ontspannen.

30 min./60 min. € 28,- / € 45,-

Wansabai massage

Onze Wansabai massage is een heerlijke ontspanningsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een aromatische olie, die voor nog meer ontspanning zorgt.

60 min. € 55,-

Kruidenstempel massage

Bij de kruidenstempelmassage wordt gebruik gemaakt van kruiden en die hebben naast een ontspannende werking, tevens een reinigende werking op de huid.

60 min./90 min. € 50,- / € 75,-

Hotstone massage

Deze hotstone massage combineert het gebruik van warme stenen met olie en dat zorgt voor een intens diepe ontspanning van de spieren.

60 min./90 min. € 50,- / € 75,-

© Copyright - Wansabai Thaise Massage